Gratarul nu trebuie sa fie plictisitor, si drept marturie ne sta aceasta reteta de gratar din piept de curcan cu mere.
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in putin unt cu sare. Merele se spala, se curata de seminte si se taie felii. Se stropesc cu putina zeama de lamaie. Merele se aseaza pe feliile de curcan condimentate cu piper si ghimbir, si se lasa pe gratar pana capata o culoare aurie. La final se presara cascaval ras.
Modul de preparare a painii prajite cu ou: Se bat ouale intr-un bol cu lapte si condimente. Painea se roteste in acest preparat si se pune la prajit pe ambele parti in ulei fierbinte. Excesul de ulei se absoarbe folosind servetele.
Pieptul de curcan prajit se aseaza deasupra feliilor de paine prajita.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii