Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar d
Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga morcovii, fasolea verde, patrunjelul iar dupa ce carnea a fiert, se adauga cartofii taiati cubulete si mazarea. Se lasa totul sa fiarba in clocote mici.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii