Gasca umpluta cu castane

Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se serveste cu felii de ananas prajite in unt.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gasca
  • 10-15 castane
  • 100 g unt
  • o ceapa
  • o cutie de compot de ananas

Mod de preparare

Gasca umpluta cu castane este o mancare de carne de pasare delicioasa ce este perfecta pentru sarbatori. Se curata pasarea si se spala, apoi se curata castanele, se toaca ceapa si se pune cu castanele si untul intr-o cratita sa se caleasca, pana cand se desfac castanele. Cu aceasta compozitie, se umple gasca, dupa care se toarna un pahar cu apa si cu zeama de compot intr-o cratita. Se da la cuptor ca sa se friga, apoi se stropeste gasca cu sosul in care sta, dupa care se lasa la cuptor, pana cand carnea devine frageda si frumos rumenita. Gasca se poate umple si cu pasta din ficat sau cu umplutura de sarmale.


Gasca umpluta cu castane se serveste cu felii de ananas prajite in unt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Bulgur colorat cu snitele de soia
1
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala