Se spala varza murata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se stinge cu cateva linguri de apa, sau zeama de carne, adaugandu-se cateva boabe de pip
Se spala varza murata, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se stinge cu cateva linguri de apa, sau zeama de carne, adaugandu-se cateva boabe de piper si foi de dafin. Se curata gasca si se sareaza. Se unge cu ulei si se pune intr-o tava in care s-a turnat uleiul, adaugand si putina apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, sa se patrunda bine, stropind-o din cand in cand cu sosul lasat in tava.
Dupa ce s-a rumenit, se transeaza, iar bucatile de carne se asaza peste varza, vasul se introduce din nou la cuptor, lasandu-se sa scada.
Se serveste cu ardei iute si cu mamaliguta.
Alte retete carne recomandate
Piept de pui
Musaca de vinete
Pulpe de pui la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii