Gaina umpluta cu carne si orez este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Gaina se spala, apoi se unge cu ulei si se freaca cu putina sare si piper.
Gaina umpluta cu carne si orez este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Gaina se spala, apoi se unge cu ulei si se freaca cu putina sare si piper. Intr-o cratita, punem la calit ceapa si morcovul tocate marunt, apoi adaugam carnea data prin masina de tocat, o calim pana se schimba la culoare, dam deoparte, punem orezul bine spalat, ouale, sarea, piperul, cimbrul si mararul. Amestecam bine si umplem gaina, dupa care o coasem cu ata. intr-o oala mare, punem apa, morcov, cartofi, ceapa, patrunjel si gaina. Dam la fiert, timp de una pana la doua ore, apoi punem gaina in tava cu ulei peste care turnam un sos cu usturoi si rosii facut din mujdei – usturoi, suc de rosii, sare, piper si un pahar de vin. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de rosii, sarea, piperul si vinul. Se pune gaina la copt, si din cand in cand, o udam cu acest sos.
Gaina umpluta cu carne si orez se serveste calda cu sos.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii