Se unge o tava cu ulei de masline. Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava. Cartofii si ceapa si curata si se taie in bucati mari,
Se unge o tava cu ulei de masline.
Carnea de pui se separa in bucati, se pune aiurea pe tava.
Cartofii si ceapa si curata si se taie in bucati mari, se pun pe tava.
Rosiile se taie in 2 daca-s mici si in 4 daca-s mari. Ardeiul la fel.
Peste toate se toarna ulei de masline, se sareaza, pipereaza si se presara oregano tocat.
Se acopera cu folie si se baga la cuptor.
Circa 20 de minute, la foc moderat. carnitza lasa suculet. apoi se ridica folia si se mai baga la cuptor, sa se faca bine.
Pofta buna!
Reteta Friptura spaniola de duminica a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.ro
Alte retete de friptura gasiti aici:
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi
Comentarii