Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se prepara usor. Este o specialitate suedeza.
Friptura – 600 g muschiulet de porc este portionat, batut si prajit pe jumatate in 75 ml de ulei, iar apoi se continua fierberea in sos de bulion. Se pun o lingura de pasta de tomate, un pahar de vin, sare si piper dupa gust. Garnitura – 2 cartofi fierti si dati pe razatoare, 20 g faina de grau, 20 g cascaval ras, 1 ou; se amesteca toate la un loc si se prajesc ca o clatita mai groasa. Salata - un morcov ras, doua ridichi, doi ardei, ulei si zeama de la jumatate de lamaie.
Friptura prajita cu sos tomat, crochete de cartofi si salata de cruditati este foarte buna si se serveste calda.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii