Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut bine cu ciocanul.
Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne, muschi de vita trebuie taiat felii, batut bine cu ciocanul, apoi presaram peste muschi: sare afumata, nucusoara, piper, pudra de usturoi si usturoi zdrobit. Separat in tigaie, punem 250 g unt la topit, iar cand este incins, asezam muschiul si-l prajim pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, turnam peste muschi 100 ml de coniac si flambam bucatile de muschi prajite.
Friptura Novodnai se serveste cu garnitura de ciuperci cu sos de rosii – 1 kg ciuperci calite in 100 g unt, adaugam 3 rosii tocate, sare afumata, usturoi, piper. Dam la fiert timp de 20 de minute, apoi decoram cu patrunjel verde.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii