Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne aveti nevoie de 1 kg muschi de vita taiat felii, batut bine cu ciocanul.
Friptura Novodnai este delicioasa. Pentru aceasta mancare cu carne, muschi de vita trebuie taiat felii, batut bine cu ciocanul, apoi presaram peste muschi: sare afumata, nucusoara, piper, pudra de usturoi si usturoi zdrobit. Separat in tigaie, punem 250 g unt la topit, iar cand este incins, asezam muschiul si-l prajim pe ambele parti. Dupa ce s-a prajit, turnam peste muschi 100 ml de coniac si flambam bucatile de muschi prajite.
Friptura Novodnai se serveste cu garnitura de ciuperci cu sos de rosii – 1 kg ciuperci calite in 100 g unt, adaugam 3 rosii tocate, sare afumata, usturoi, piper. Dam la fiert timp de 20 de minute, apoi decoram cu patrunjel verde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii