Pregatim carnea astfel: Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de cimbru. Asezam carnea pe
Pregatim carnea astfel:
Pulpa de miel se unge cu ulei de masline, piper, ardei iute si sare, Intr-o tava se pun crengutele de cimbru. Asezam carnea pe patul facut si mai adaugam 2 catei de usturoi feliati si cana de vin.
Se lasa la rece peste noapte carnea pentru mai mult gust.
A doua zi se acopera carnea cu folie de aluminiu a.i sa creem un cort si se da la cuptor pentru 4 ore.
Dupa 2 ore scoatem tava din cuptor mai adaugam o cana de vin si restul cateilor de usturoi de data asta in coaja.
Carnea este gata atunci cand se poate desprinde usor.
Rolul foliei de aluminiu este sa ajute la fragezirea mai rapida a carnii.
Pofta buna!
Se poate servi cu un sos format din uleiul ramas in tava peste care mai putem adauga 300g iaurt si castraveti murati taiati marunt.
Alte sugestii:
Drob de miel
Friptura de pulpa de miel cu zarzavaturi de primavara
Marinata de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii