Friptura la gratar in stil corean este o reteta culinara deosebita. Invata cum sa o prepari cu ingredintele: carne, fructe, condimente.
Orice reteta de friptura iese delicioasa daca ii stii secretul. Pentru carne la gratar in stil corean trebuie sa mixati ca pentru un piure, usturoiul, ceapa, kiwi si ghimbirul. Apoi puneti-le intr-un vas in care adaugati restul de ingrediente si amestecati bine. Puneti carnea intr-un vas cu acesta marinata, acoperiti vasul si lasati la frigider peste noapte. A doua zi dati carnea la gratar. Cum afara era frig si zapada am facut carnea pe gratare de aluminiu la cuptor, la optiunea grill (cam 25-30 min).
Serviti cu cartofi copti si muratura de varza in ardei, e foarte buna si cu orez, legume, cartofi piure. Reteta propusa de KikenHana
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii