Se toaca ceapa si usturoiul, se curata legumele si se taie in cuburi mari. Se sareaza carnea si se pipereaza. Se prajeste apoi cu 2 linguri de ulei.
Se toaca ceapa si usturoiul, se curata legumele si se taie in cuburi mari. Se sareaza carnea si se pipereaza. Se prajeste apoi cu 2 linguri de ulei. Se scoate apoi, iar in uleiul ramas se caleste ceapa si usturoiul. Se adauga legumele si se calesc 3-4 minute. Se adauga bulionul, se caleste, apoi se stinge cu 100 ml vin rosu si se lasa sa dea in clocot. Se mai toarna restul de vin, 100 ml supa si otetul, se adauga carnea si se lasa la inabusit in cuptor 2 ore. Se intoarce de mai multe ori, apoi se adauga 150 ml supa. Se presara cu frunze de salvie si se lasa la inabusit inca 15 minute. Se scoate friptura din cuptor si se pastreaza la cald. Se strecoara si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii