Curatam ratele si le presaram cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Le umplem cu gutaile taiate felii, pe care le-am condimentat in pr
Curatam ratele si le presaram cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Le umplem cu gutaile taiate felii, pe care le-am condimentat in prealabil cu zahar si cimbru. Prindem deschizatura cu un ac de copt si punem carnea intr-un vas rezistent termic, punem in jurul ei restul gutailor. Coacem in cuptor acoperit cu folie, apoi o indepartam si prajim pana devine aurie.
Alte retete mancare
recomandate:
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci
Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii