Friptura de porc este preferata meselor festive, dar si a cinelor in familie, pentru ca este foarte usor de facut si foarte gustoasa.
Mod de preparare:
Se pun cotletele intr-o tava pentru cuptor. Se adauga apa (1 ceasca), uleiul, usturoiul tocat marunt, sucul de rosii, cartofii spalati, curatati de coaja si taiati in felii. Se preincalzeste cuptorul. Se baga tava in cuptor si se lasa la foc moderat circa 1 ora. La final, se adauga putina verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Friptura de porc se poate servi cu mai multe tipuri de garnituri, cea mai cunoscuta si apreciata fiind cea de cartofi (piure, natur, prajiti).
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii