Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albea
Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albeasca pe ambele parti, dupa care se face focul mic. Se toarna un pahar cu apa, se pune ceapa impreuna cu cuisoarele infipte in ea si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac. Se adauga sare, boabe de piper, vinul, putin cimbru si usturoiul, dupa aproximativ jumatate de ora. Se baga vasul acoperit, in cuptorul incins. Se intoarce si se stropeste cu sos carnea din cand in cand si se lasa la fiert pana cand se fragezeste. Se adauga in sos smantana si mustarul, ca sa fie mai picant si se lasa carnea sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa ce s-a rumenit, se scoate carnea, se lasa sa se raceasca, iar apoi se taie felii, care se asaza apoi inapoi in sos, pana la servire.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii