Cu aceasta reteta imi doresc sa sfarm doua mituri: 1. Ca alaturi de friptura de porc trebuie sa stea neaparat o garnitura de cartofi sau alte soiuri d
Cu aceasta reteta imi doresc sa sfarm doua mituri:
1. Ca alaturi de friptura de porc trebuie sa stea neaparat o garnitura de cartofi sau alte soiuri de garnituri pline de carbohidrati.
2. Ca langa friptura de porc nu au ce cauta fructele. Pentru ca daca ati mai auzit de un mar sau un compot de visine langa friptura de porc, sunt aproape sigura ca de nectarine inca nu ati pomenit.
Reteta a pornit dintr-o nevoie simpla de a scurta cu mult procesul de a pregati pranzul, avand insa nevoie sa improvizez ceva care sa uimeasca, sa bucure privirea si simturile. Condimentati carnea de porc si puneti-o la prajit. Intre timp taiati castravetele felii, ardeiul gras cubulete si ardeiul iute feliute.
Aveti grija cu ardeiul iute si atentionati lumea in legatura cu prezenta lui in farfurie!
Recomand sa il puneti la suprafata, astfel incat sa fie identificat si indepartat cu usurinta de cei care nu il apreciaza. Nectarina taiati-o roata si rasucind desfaceti pulpa de pe sambure dintr-o singura miscare. Dupa ce ati scos sambutele taiati feliute.
In farfurie asezati feliutele de castravete intercalate cu feliutele de nectarina si presarati cu cubuletele de ardei, patrunjelul verde si feliutele de ardei puse deasupra. Restul de ardei ramas l-am pus intr-o sticluta de ulei pentru a avea mereu la indemana ulei iute.
Adaugati in farfurii carnea proaspat prajita si serviti. Daca considerati ca salata din farfurie nu este suficienta, puteti prepara separat si un bol de salata pastrand aceleasi ingrediente.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt...
Plăcintă cu piept de pui şi legume
Comentarii