Friptura de porc este o friptura clasica, gustoasa si satioasa, pe placul tuturor.
Amestecam toate condimentele intr-o punga, adaugam bucata de carne si cele 2 linguri de ulei. Am legat punga si am agitat-o. Lasam la marinat cca 3 ore
Intr-o tigaie adaugam putin ulei (cat sa o ungem). Cand s-a incalzit adaugam bucata de carne si o prajim bine pe toate partile,(cat sa se rumeasca frumos). Adaugam vinul si supa, lasam sa fiarba cateva minute (cca 5 min)
Turnam sosul si carnea intr-o tava si dam la cuptor cca 2 ore (o mai intorcem din cand in cand).
Friptura de porc se poate servi cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii