Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se
Se taie carnea si se intinde. Se amesteca cascavalul cu usturoiul pisat si patrunjelul taiat marunt, apoi se intinde pe carne. Carnea se ruleaza si se leaga cu ata, apoi se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper. Se prajeste in unt, intr-o tigaie, pe toate partile. Apoi se toarna apa si se prajeste in cuptor preincalzit aprox. 90 de minute. Scoatem carnea din tigaie si o tinem calda. Adaugam cognacul, supa de carne si frisca si mai fierbem. Ingrosam cu faina.
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Pui cu sos
Ciulama de pui
Ostropel pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii