Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi. Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea. Inainte de a baga
Se spala pulpa de miel bine, dupa care se impaneaza cu usturoi.
Se ia o tava, unsa in prealabil cu unt pe care se va aseza carnea.
Inainte de a baga tava la cuptor, carnea se va presara cu piper, sare si se va uda cu vin.
Se lasa la foc domol, iar din cand in cand se mai adauga vin (daca consideri ca este nevoie), care se ia cu o lingura din tava si se imprastie pe friptura.
se consuma cu salata verde si se poate gusta si un vin rosu.
Pofta buna!
Reteta Friptura de miel la tava a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro
Alte retete cu miel gasiti aici:
Rulada de miel cu spanac,
Friptura de miel coroana,
Miel in crusta de mustar
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi
Comentarii