Gasca se curata, se spala si dupa ce se usca, se unge bine cu unt. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu ceapa taiata in jumatate si cu usturoiul taia
Gasca se curata, se spala si dupa ce se usca, se unge bine cu unt. Se pune apoi intr-un vas impreuna cu ceapa taiata in jumatate si cu usturoiul taiat feliute mici. Se adauga unt si se pune apoi pe foc mic, la inabusit pana se rumeneste. Se toarna vinul, peste si se introduce vasul la cuptor. Se potriveste la gust de sare si piper si se acopera cu un capac. Se lasa inca jumatate de ora la foc potrivit si se stropeste friptura cu sosul ei, iar daca mai este nevoie se adauga unt deasupra.
Se serveste calda, cu sos.
Alte retete culinare:
Chiftele
Ardei umpluti
Conopida la cuptor cu bacon
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii