Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalz
Frecam gasca cu sare si piper atat pe interior cat si pe exterior. Inchidem deschizaturile. Asezam gasca intr-o oala si o punem la cuptorul pre-incalzit, o stropim cu suc de portocale. Taiem fasii varza si impreuna cu ceapa taiata marunt o calim in ulei. Adaugam 1 dl de suc de portocale si supa de legume si fierbem 15 minute. Condimentam cu sare, piper, putin zahar, adaugam portocalele curatate si taiate rondele si le fierbem impreuna. Servim gasca cu varza si cartofi presarate cu frunze de patrunjel.
Alte retete recomandate
Piept de pui ciuperci
Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzO salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.
Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Comentarii