Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gus
Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in patru si o lingura de otet. Dupa gust, se poate adauga si o foaie de dafin. Se marineaza carnea zece ore, dupa care se scoate, se spala in apa rece si se pune intr-o tava cu o ceasca de ulei, sare, piper boabe si o ceasca de apa. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la foc potrivit. Se intoarce friptura, se adauga vinul si se continua coacerea pana cand friptura se rumeneste frumos. Cand este gata, se pune deasupra o lingura de unt si verdeata tocata.
Se serveste fierbinte, cu garnitura de legume sote.
Alte retete care contin carne:
Salata din piept pui
Piept de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIubim ciocolata, mai mult pe cea neagra, cea alba fiind cam dulce, dar combinate sunt de mare efect. Si daca mai adaugam un...
Prajitura Duo Chocolat
Comentarii