Ardeii se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Usturoiul se toaca marunt si se pune intr-un va, impreuna cu mierea si sosul de soia. intr-o tav
Ardeii se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Usturoiul se toaca marunt si se pune intr-un va, impreuna cu mierea si sosul de soia. intr-o tava pentru fripturi, se aseaza bucatile de carne. Se adauga ceapa si brocolli buchetele. Se toarrna in mod egal, peste fiecare bucata de pipet, sosul din miere si usturoi. Se introduce tava in cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, timp de 30 de minute. Se scoate tava, se adauga ciupercile si fasiile de ardei, vinul, se sareaza si se pipereaza si se introduce din nou la cuptor, la foc mic, pentru inca 20 de minute.
Se serveste cald sau rece.
Alte retete:
Gratar de porc cu vinete coapte Friptura de vita la cuptor Aripioare de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii