Pentru frigarui delicioase cu ficat si carnaciori taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat.
Pentru frigarui delicioase cu ficat si carnaciori taiati cirnaciorii si ficatul in bucati de marimi egale. In frigari puneti, pe rind, intercalind afumaturile cu ficat, ceapa si ciuperci. Tineti apoi frigaruile gata pregatite intr-un sos facut din: ulei, vin alb, piper, sare, cimbru. Intoarceti-le de cateva ori si frigeti-le la foc viu.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCum ziceam, incerc sa descopar vinetele si combinatiile in care le-as putea folosi si care mi-ar fi pe plac. Aceasta este una...
Musaca cu vinete coapte si piept de puiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii