Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin
Se curata pieptul de pui de pielite, se spala in cateva ape si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, boia iute si dulce, se ung cu putin ulei, se presara cimbru si se lasa la rece. Separat, se curata ceapa si ridichile si se taie felii potrivite. Se infing cubuletele de carne alternand cu ceapa si ridichile si se incinge gratarul. Frigaruile se pun pe gratar si se rasucesc pe toate partile ca sa se rumeneasca. In acest timp se spala salata si celelalte ingrediente. Se taie si se pun intr-un bol, se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, piper si zahar si se adauga in salata. Se amesteca usor sa nu se lase si se servete impreuna cu frigaruile de pui crocante.
Alte retete:
Salata din piept de pui cu paste
Pui la gratar
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii