Pieptul de pui se taie in cuburi mici. Cepele se taie in patru. Merele se curata si se taie in opt. Kiwi se taie in patru. Bananele se curata si se ta
Pieptul de pui se taie in cuburi mici. Cepele se taie in patru. Merele se curata si se taie in opt. Kiwi se taie in patru. Bananele se curata si se taie in felii groase de 3 cm. Fructele se stropesc cu suc de lamaie.
Toate ingredientele se vor infige alternativ pe 4 frigarui. Se ung cu ulei si se frig la gratar 15 minute, intorcandu-se des. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se lasa sa stea cateva minute inainte de a fi servite. Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcPentru concursul "De la bucatar la justitiar" va prezint o mancare tare buna, pe care cred ca nici domnul Godina nu...
Piept de pui in sos de rosii si usturoi servit cu mamaliguta
Comentarii