Pentru inceput marinam puiul in amestec de iaurt, ulei de masline, ardei iute uscat si amestec pentru tandoori. Daca nu aveti un astfel de amestec de
Pentru inceput marinam puiul in amestec de iaurt, ulei de masline, ardei iute uscat si amestec pentru tandoori. Daca nu aveti un astfel de amestec de condimente folositi combinatia care va place mai mult pentru pui la gratar. Pentru sos avem nevoie de o rosie decojita si taiata, o foaie de dafin, ceapa, usturoi si ardei gras, care se vor cali. Dupa ce s-au calit se mai adauga un ardei iute si menta, sare, piper si apoi se lasa sa se raceasca. Tot pentru sos ne mai trebuie niste vinete (lasate cu sare la scurs) care se vor face la gratar sau la grill. In acest timp se introduc tepusele in carnea marinata, dupa care se aseaza pe gratarul incins. Cat timp sunt gata frigaruile definitivam sosul: amestecam legumele calite si ardeiul crud cu menta cu iaurt (doua parti), smantana (o parte) si maioneza (1/2 de parte), plus sare si piper dupa chef. Adaugam si vinetele si lasam la rece totul.
La final combinam frigaruile fierbinti cu sosul rece si putin orez, ca merge de minune.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii