Frigaruile de miel sunt grozave la gratar, la iarba verde si sunt numai bune cand iti inviti prietenii la masa.
Se taie carnea de miel in cuburi mari, care se pun sa se marineze in suc de lamaie, 3 linguri de ulei, cimbru. Se acopera si se tine la frigider timp de o ora.
Untul moale se amesteca cu cimbrul si maslinele tocate marunt, sare si piper. Se taseaza untul intr-un vas si se pune la frigider.
Se scoate carnea marinata, se pune pe tepuse si se frige pe gratarul incins. Dupa 6 minute, se sareaza si se pipareaza.
Frigaruile de miel se servesc calde, cu rulouri de unt aromat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaDe cand am descoperit aici pe bucataras ca pot folosi perisoarele si altfel decat in ciorba, le tot combin in diverse sosuri...
Perisoare si oua posate in piure de spanacReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii