Aceasta reteta de frigarui cu carne de miel este foarte usor de preparat. Gasiti reteta de frigarui pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu miel.
Aceasta reteta de frigarui de miel cu salata de varza este condimentata in stil asiatic. Daca preferati pentru frigaruile cu miel alt tip de mirodenii, puteti incerca si alte combinatii.
Se amesteca doua linguri de iaurt cu pasta tandoori. Se adauga carnea de miel, amestecand bine, ca toate bucatile sa fie acoperite cu compozitia de iaurt. Se prepara raita cu iaurtul ramas, o lingura de coriandru tocat si se asezoneaza, apoi se pune deoparte. Pentru salata de varza, se amesteca toate legumele curatate si tocate marunt cu corinadrul ramas. Se adauga sucul de lamaie si boabele de mustar. Se incalzeste grillul cuptorului. Se pun frigaruile cu carne de miel pe gratar, timp de 3-4 minute, pe fiecare parte, pana cand se patrund bine.
Frigarui de miel se servesc cu salata de varza, raita si lipiile incalzite.
Alte retete cu carne de miel:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii