Pentru friganelele de paine se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se moaie in lapte cu putin zahar cateva minute. Se scot din lapte si se dau prin ou batut.
Pentru friganelele de paine se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se moaie in lapte cu putin zahar cateva minute. Se scot din lapte si se dau prin ou batut amestecat cu o lingurita de ulei. Se prajesc pe ambele parti, in unt sau in untura fierbinte, cu putin inainte de a fi servite, la masa.
Friganelele de paine se servesc cu legume oparite cu unt, cartofi cu smantana etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeUn mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui
Comentarii