Fileul de porc cu castraveti este o reteta de inspiratie asiatica, care se gateste foarte usor si rapid.
Mod de preparare:
Carnea se taie fasii subtiri, se pune intr-un castron peste care se adauga usturoiul pisat, ardei iute taiat rondele, ghimbirul ras si sos de soia.
Ceapa se taie pe lungime si se caleste 2 minute in ulei. Se Scoate ceapa si, in uleiul ramas, se pune amestecul de carne si se prajeste cca 5 minute. Apoi se scoate carnea si se calesc, 2 minute, castravetii taiati rondele fine. Se pun apoi in acelasi vas carnea,c eapa, castravetii si se mai amesteca pe foc 2 minunte, dupa care se presara susan.
Fileul de porc se serveste cald, alaturi de orez fiert pe abur sau taietei de orez.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii