Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile
Ficateii se spala, se curata si se taie in bucati de cate doi centimetri grosime. Se caleste ceapa taiata soizisori in ulei adaugandu-se si bucatile de ficat. Dupa ce ceapa si ficatul s-a rumenit, se prepara un sos din faina dizolvata-n zeama de oase, smantana, un pahar de apa calduta si mustar. Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei si se adauga peste ficat. Se acopera si se lasa pe foc timp de zece minute.
Se serveste cald, presarat cu verdeata tocata marunt si cu garnitura de cartofi naturi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeSe zvoneste-n sat ca e mare adunare maine la Vlaicu-n batatura, cica sa venim cu mic cu mare intr-un cos mare, sa avem...
Aperitiv placinta Picnicoasa
Comentarii