Ficatul il stergem, ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pre
Ficatul il stergem, ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pregatim sosul intr-un castronel din rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper. Mutam totul intr-un pahar si emulsionam cu mixerul. In final montam totul pe farfurie: ficat, ceapa, sos.
Se serveste cald, cu piure de cartofi sau pilaf de orez. Aceasta reteta a fost postata de BD pe forumul culinar. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii