Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi,
Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi, zdrobiti cu lama de cutit. Cand acestia isi schimba culoarea, se scot din tigaie si se arunca. Carnea se da prin faina si se prajeste pana prinde crusta. Se scoate si se lasa de-o parte. In uleiul ramas se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga vinul si faina si se amesteca (de preferat cu telul), avand grija sa nu ramana cocoloase. Cand sosul s-a ingrosat, se adauga carnea, sare si piper dupa gust si se lasa la fiert, la foc mic, inca cca 5 min.
Se serveste simplu sau cu orice fel de garnitura. Enjoy!
Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii