De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand
De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit.
Se taie cuburi foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat iar restul se da prin masina de tocat.
Amestecam ficatul cu verdeata si ceapa tocata. Batem 4 oua si le punem peste carne. Adaugam 6 linguri cu ulei si amestecam ca sa se incorporeze.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si o tapetam cu pesmet.
Punem tocatura si in forma si o ungem cu ou batut peste care presaram condimetele si piperul.
Lasam la cuptor la foc moderat, aprox. 50 min.
Alte retete de Paste
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Drob
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii