Curatam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei. Dam prin masina de tocat carnea si apoi o calim
Curatam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei.
Dam prin masina de tocat carnea si apoi o calim.
Cand se racoresc ficateii, ii dam prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile calite.
POunem totul intr-un castron si amestecam cu ardeiul taiat cuburi, verdeata taiata marunt, poatru oua batute foarte bine, ceapa verde tocata.
Condimentam cu sare si piper.
Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina, turnam compozitia si o dam la cuptor pana se rumeneste putin.
Bat oul pastrat cu boiaua si o lingura cu pesmet si ungem drobul deasupra. Dam din nou la cuptor, pana face crusta aurie.
Taiem dupa ce s-a racit si servim cu ceapa.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii