Este una dintre putinele retete de la mama mea si care este delicioasa.
Se rade ceapa si se adauga peste carnea tocata. Se pune si orezul impreuna cu condimentele ( sare, piper, boia) si se amesteca.
Separat se iau dovleceii, se curata de coaja, se iaie in jumatate pe grosime, nu pe lungime si se scobeste miezul cu o lingura. Jumatatile obtinute de dovlecel se prajesc in untdelemn.
Se lasa la racit, iar cu compozitia de carne tocata se umplu dovleceii; se asaza unul langa altul in cratita si se toarna smantana dizolvata cu apa cat sa ii cuprinda. Se introduc in cuptor, pentru 30-40 de minute, la foc potrivit ( 150 de grade C). Cand carnea este fiarta, dovleceii se scot pe o farfurie si se dreg cu apa si faina sosul. Se pun dovleceii in sosul format. Sunt deliciosi.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii