Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla.
Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla. Dovleceii se spala, se curata si se gauresc in interior. Pieptul de pui, ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt. Se apoi adauga casul, oul, sare si piper, iar apoi maslinele taiate marunt.
Dovleceii se umplu cu compozitia tocata, dupa care se pun intr-o tava si se introduc in cuptor timp de 25 -30 minute.
Pana se se coc dovleceii, se iau rosiile se taie in doua si se adauga mazzarella.
Dupa 15 minute de coacere se adauga rosiile in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana la coacerea finala a dovleceilor umpluti.
Dovleceii umpluti se servesc calzi cu garnitura de rosii cu mozzarella sau alte garnituri usoare (brocolii, morcovi baby). Acest produs se foloseste ca si gustare calda sau preparat de baza pentru cei care tin o dieta usoara.
As folosi noul vas Vitesse pentru friptura de pe www.pentrugatit.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii