Se lasa soia la inmuiat in apa aproximativ 30 de minute. Daca se foloseste soia cubulete se macina inainte la fel ca si carnea. Intre timp dovleacul s
Se lasa soia la inmuiat in apa aproximativ 30 de minute. Daca se foloseste soia cubulete se macina inainte la fel ca si carnea. Intre timp dovleacul spalat se curata, se indeparteaza semintele si se taie felii de aproximativ 4,5 cm . Feliile de dovleac se fierb cam 4-5 minute in apa cu otet, dupa care se scot din apa si se pun intr-un vas cu ulei. Bucatile de dovleac se pun lipite una langa alta. Soia granule sau soia cu carne se lucreaza bine cu painea inmuiata in apa sau lapte, oul, sarea si frunzele de patrunjel. Cu aceasta compozitie se umple feliile de dovleac, se toarna peste 1-2 dl apa, se acopera si se pune la cuptor.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii