Carnea o spalam, o stergem si o taiem cubulete mici. Ceapa o ticam marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul rondele subtiri. Incingem uleiul si pr
Carnea o spalam, o stergem si o taiem cubulete mici. Ceapa o ticam marunt, la fel si cateii de usturoi. Ardeiul rondele subtiri. Incingem uleiul si prajim carnea. Adaugam ceapa si ardeiul iute. Lasam putin sa se inmoaie. Mazarea. Presaram si curry. Turnam supa, condimentam. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Pofta buna! Reteta Curry de porc cu mazare a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii