Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumen
Se curata si se spala carnea de porc, se taie in bucatele, apoi se da de doua ori prin masina de tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa care se rumeneste in cuptorul incins, intr-un vas cu unt. Castanele, Ia randul lor, se coc in cuptor, pe plita, apoi se decojesc si se toaca Ia masina. Se amesteca bine carnea de porc cu piureul de castane, adaugand si putina nucsoara.
Curcanul se curata, indepartandu-se pieptul. Se umple cu compozitia obtinuta, se coase si se asaza intr-o tava cu ulei. Se introduce Ia cuptor si se lasa, la foc potrivit, sa se rumeneasca, ungandu-se din cand in cand cu sosul din tava.
Se serveste cald, cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Alte retete curcan recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Ardei umpluti
Piept de pui
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii