Este o reteta foarte gustoasa, sanatoasa, mostenita de la mama pe care foarte des o pregatesc; cu carne sau fara, tot gustoasa e!
Aceasta este o reteta dietetica si se pregateste in felul urmator: Toate legumele curatate, spalate, taiate cuburi mai marisoare, se pun in tava, apoi restul ingredientelor, rosiile scurse, bamele cu sucul de rosii, pastaile, usturoiul pisat, vinul, uleiul, sare si piper, apoi totul se amesteca bine, iar daca e nevoie, se adauga si putina apa.
Aripa de curcan se portioneaza, se spala, se usuca, se pudreaza cu putina sare, apoi se pune in tava in interior, legumele fiind deasupra. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor, se lasa 1h, la foc moderat. Se serveste imediat, dar si rece este foarte bun.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii