Creierul se spala, se curata de pielite, intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui si se f
Creierul se spala, se curata de pielite, intr-un vas cu apa rece se spala si se tine 20 minute in apa rece cu sare, pentru eliminarea sangelui si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere,se raceste, se scurge de apa si se taie bucati. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Patrunjelul verde se curata, se spala, se scurge si se taie marunt. Sosul tartar se prepara, folosind reteta respectiva. Creierul se pipereaza, se trece prin patrunjel verde, se modeleaza in forma de crochete, care se dau prin faina, ou, pesmet si se rumenesc in ulei.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie cu sos tartar. Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzE perfect langa o cana cu lapte sau servit dimineata langa cafeluta preferata! Ca la bucatarasi acasa
Chec cu nuci si stafide
Comentarii