Pentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe tare, se curata si se taie marunt.
Pentru crochete din carne de pui cu mazare ceapa si morcovii se curata, se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe tare, se curata si se taie marunt. Faina si pesmetul se cern. Se prepara soté-ul de mazare. Puiul se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa si morcovii. Puiul fiert se raceste, se dezoseaza; carnea se taie cuburi mici. in 50 g unt incalzit se adauga 100 g faina dizolvata in 100 ml lapte rece si sare; din laptele ramas se prepara un sos alb, care se amesteca cu carnea de pui, oul fiert, piperul si se lasa la racit. Din aceasta compozitie se fac crochete in forma de batoane lungi de 5 cm, care se trec prin faina, oua batute, pesmet si se rumenesc in untura.
Crochetele din carne de pui cu mazare se servesc calde, cu garnitura de mazare soté.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii