Crema din ciuperci cu carne da gaina

Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • supa de oase - 1
  • 5 l sau 1
  • 5 l apa
  • 3 cuburi MAGGI de gaina sau ciuperci
  • ciuperci proaspete/conservate - 250 g/125 g
  • carne de gaina - 500 g
  • ceapa - 100 g
  • morcovi - 50 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • margarina - 50 g
  • lapte - 200 ml
  • oua - 2 galbenusuri
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt. Morcovii, patrunjelul radacina si pastarnacul se spala si se taie in sferturi pe lungime. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie lame. Daca se folosesc ciuperci din conserva, acestea se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga ceapa, morcovi, patrunjel radacina si pastarnac si se mai fierb 20 de minute. Ceapa tocata marunt si jumatate din cantitatea de ciuperci se inabusa in 25 g margarina si putina supa de oase (200 g), se amesteca cu restul de supa de oase si se continua fierberea 15 minute. Dupa ce au fiert, legumele se paseaza, iar carnea se dezoseaza si se taie bucati mici. Galbenusurile se amesteca cu lapte si sare si se adauga la

crema obtinuta, amestecand continuu. Se mai fierbe 10 minute. Se adauga bucati de margarina.

Crema din ciuperci cu carne da gaina se serveste fierbinte, cu bucati de carne si ciuperci deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza clasica
1
Prajituri

Pasca poloneza clasica

Aceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...

Pasca poloneza clasica
Ciorba cu carne de porc
2
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Ciorba de salata verde
3
Ciorbe

Ciorba de salata verde

Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...

Ciorba de salata verde
Desert prajitura cu capsuni
4
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
5
Retete de Pasti

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao

Niciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!

Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacao
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala