Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri
Se bat bine cele 2 fileuri de muschi de vitel, se ung cu putin ulei de masline. Se curata legumele si se taie toate cubulete. Se calesc in 4 linguri de ulei incinse in wok. Spre sfarsit adaugam niste rosii uscate si busuioc, (condiment Kotanyi). Apoi se pune in mijlocul fiecarui file amestecul calit si se ruleaza intai marginile lungi spre interior, apoi si capete se aduc unul peste altul ca un pachetel. Se infasoara apoi in hartie de copt si se pune in tava la cuptorul preincins. Deasupra puteti pune ramurici de cimbru si rozmarin, ardei iute si ce va mai place. Se lasa sa se rumeneasca cam 40 de minute la foc potrivit. Apoi se scot pachetelele, se desface hartia si se servesc ca un cadou infasurate in suvite de praz lungi inmuiate la aburi si legate cu fundita. Se pun alaturi perje inmuiate putin in apa cu putin rom, rosii cherry si cartofi fundite copti la tava.(Se taie cartofii felii si apoi in diverse forme festive, stelute, fundite, braduti , cum va place.Se pun in tava cu putin ulei si apoi se vor servi ca garnitura)
Se servesc ca un cadou infasurate in suvite de praz lungi inmuiate la aburi si legate cu fundita. Se pun alaturi perje inmuiate putin in apa cu putin rom, rosii cherry si cartofi fundite copti la tava.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii