Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un c
Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se albeasca, apoi se acopera cu un capac si se lasa pe foc mic. Se baga vasul la cuptor, la rumenit. Dupa ce cotletele s-au rumenit si s-au muiat, se scot si se pun pe un vas cald. In sosul ramas se pun ceapa si usturoiul taiate marunt, apoi se toarna otetul si se lasa sa fiarba pana ce scade complet. Se prepara sosul picant astfel: 1 ceapa mica se toaca marunt, se adauga 3 lingurite faina si o jumatate pahar otet. Se fierbe totul aproximativ 10 minute, apoi se adauga 1 castravete murat tocat marunt si mustar dupa gust. Se adauga sosul picant, peste cotlete si se lasa sa fiarba putin.
Mancarea se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Mancare de mazare cu sos de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii