Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute. Se pun apoi la rumenit in unt si ulei. Dupa ce se coloreaza s
Cotletele se freaca cu lemon pepper seasoning - eu le-am lasat in marinata cam 5 minute.
Se pun apoi la rumenit in unt si ulei.
Dupa ce se coloreaza se adauga supa crema de ciuperci si laptele si se lasa la fiert pana cand cotletele sunt facute.
Se adauga patrunjelul si se opreste focul.
Se servesc cu orice fel de legume sau paste sau piure cu usturoi copt in ulei de masline.
Pofta buna!
Reteta Cotlete de porc in sos cremos cu mustar a fost propusa de GATUNIBI pe forum culinar.ro
Alte retete cu cotlet de porc gasiti aici:
Cotlete de porc la cuptor,
Cotlete de porc inabusite,
Cotlete de porc cu sos de vin
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii