Se taie slanina in cuburi mici, care se calesc la foc iute, atit cit sa se auresca putin. Se adauga ceapa data pe razatoare, se pun peste slanina 1 mi
Se taie slanina in cuburi mici, care se calesc la foc iute, atit cit sa se auresca putin. Se adauga ceapa data pe razatoare, se pun peste slanina 1 minut, se adauga un virf de cutit de boia dulce de ardei, se punei sare si se stinge cu vinul si 3-4 linguri de apa. Se lasa sa fiarba incet 5 minute, se potriveste de sare, se pune zeama de lamiie, apoi se ia vasul de pe foc. Se bate smintina cu o lingura de apa rece, se pune in sosul care nu se mai da la foc, dar se pastreaza putin cald. Cotletele nebatute si nesarate, unse cu putin ulei se prajesc in tigaia de teflon si se pun pe platou.
Se toarna sosul, se decoreaza cu patrunjel verde si se servesc cu garnitura de orez fiert sau cu piureu de cartofi ori sote de legume
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperci"picnicul bucatarasilor" Cat mai este sezonul sparanghelului va invit sa incercati o tarta delicioasa!
Tarta cu sparanghelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii