Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute. Se sareaza si se pune pi
Se amesteca toate ingredientele cu exceptia cotletelor, intr-o tigaie pentru prepararea sosului. Se fierbe inabusit 5 minute. Se sareaza si se pune piper peste cotlete, apoi de pun la cuptor. Se prajesc 5 minute pe o parte si se ung cu jumatate din sosul de menta. Se pun la cuptor inca 5 minute. Se intorc cotletele pe partea cealalta si se ung cu restul de sos, prajindu-se aproximativ 8 minute, la flacara mai mica. Se stropesc din cind in cind cu sosul din tigaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzProvocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...
Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom
Comentarii