Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare,
Ceapa se taie felii subtiri si se pune intr-un vas cu unt fierbinte, pe foc mic, fara a se lasa sa se rumeneasca. Cotlelele se pun intr-o tava mare, se adauga peste ele ceapa, se presara un strat de pesmet si deasupra cascaval ras. Vinul se toarna si el iar apoi se stropesc cotletele cu unt si se introduce tava la cuptor. Se stropesc din cand in cand cu sosul de vin sau cu putin apa.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii